Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα

Δημοσίευση  Admin Την / Το Παρ 29 Απρ - 8:25

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]


Συστατικά

1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
300 γρ πράσινες τσίλι πιπεριές
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
2 κ.γ κύμινο
1 κ.γ ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδο
750 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
2 κονσέρβες μαύρα φασόλια στραγγισμένα
Cheddar με χαμηλά λιπαρά


Τρόπος μαγειρέματος

•1- Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τις ντομάτες, τον ζωμό λαχανικών, το chili, το κύμινο, τη ρίγανη και το σκόρδο.
•2- Ανακάτεψε στο μείγμα αυτο των μπαχαρικών το κρέας, το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά.
•3- Σκέπασε και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 8 με 10 ώρες.
•4- Πρόσθεσε τα φασόλια, σκέπασε και άφησε το φαγητό για άλλα 15 λεπτά.
•5- Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με cheddar

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 823
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://cooking.bestforumlive.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης