Μοσχαράκι γιουβέτσι

Πήγαινε κάτω

Μοσχαράκι γιουβέτσι

Δημοσίευση  Admin Την / Το Παρ 30 Σεπ - 3:39

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τι χρειαζόμαστε:

1 κιλό μοσχάρι
2 μεγάλα κρεμμύδια
200 γρ ελαιόλαδο
2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκινιστά)
3 σκελίδες σκόρδο (στα τέσσερα)
Κριθαράκι ή χυλοπίτες
250 γρ κοκκινο κρασί
3 ώριμες ντομάτες
2 κουταλιές πελτέ
2 κουταλιές ζάχαρη
φέτα
παρμεζάνα

Πως το κάνουμε:

1.Τσιγαρίζουμε στην χύτρα το μοσχάρι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και με ένα ποτήρι νερό το βράζουμε για 15 λεπτά (ανάλογα και πόσο μικρά κομμάτια είναι το κρέας).
2.Αδειάζουμε το περιεχόμενο της χύτρας στο πήλινο ή στην γάστρα και προσθέτουμε τους κύβους, το mix ντομάτας, την ζάχαρη, το σκόρδο, το αλάτοπίπερο ,το κριθαράκι (ανάλογα πόσο χώρο στην γάστρα σας έχετε), το κρασί και 1 ποτήρι νερό τουλάχιστον.
3.Εάν δεν έχετε καπάκι σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο .
4.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 και το αφήνετε εκεί για 1 με 2 ώρες να ψηθεί. Στην μιάμιση ώρα αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο, προσθέστε τριμμένη φέτα τυρί και ανακατέψτε, επίσης σκεπάστε την επιφάνεια με παρμεζάνα και ψήστε το για κανένα 10 λεπτό ακόμα.
5.Να το κοιτάτε.
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 841
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://cooking.bestforumlive.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης