Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες

Δημοσίευση  Admin Την / Το Τετ 11 Νοε - 6:27

Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες
1 ποτήρι άσπρο κρασί αρετσίνωτο
1 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι


Για ποτό προτείνουμε:

-Ερυθρός ξηρός
-Λευκός ξηρός


Ετοιμασία

Σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι τηγανίζουμε τις μπριζόλες και όταν ροδίσουν και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε με ζεστό νερό και τις αφήνουμε να βράσουν.
Οταν γίνουν (και φύγει όλο το νερό τους τις σβήνουμε με το κρασί και κλείνουμε αμέσως το καπάκι.
Σε μερικά λεπτά προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 823
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://cooking.bestforumlive.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης