Γάβρος τηγανητός

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Γάβρος τηγανητός

Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ 15 Νοε - 22:22

Υλικά

1 1/2 κιλό γάβρος ή άλλο μικρό ψάρι


Για ποτό προτείνουμε:

-Ρετσίνα
-Λευκός ξηρός


Ετοιμασία

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια.
Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι σε δυνατή φωτιά και όταν το λάδι κάψει καλά ρίχνουμε τα ψάρια για μερικά λεπτά.
Οταν ροδίσουν τα βγάζουμε με μία κουτάλα τρυπητή και τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 823
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://cooking.bestforumlive.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης