Ρεβιθαδα σιφνεικη πανωστριασ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

Ρεβιθαδα σιφνεικη πανωστριασ

Δημοσίευση  Admin στό Δευ 18 Jan - 9:23

ΡΕΒΙΘΑΔΑ ΣΙΦΝΕΪΚΗ ΠΑΝΩΣΤΡΙΑΣ

[You must be registered and logged in to see this image.]

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για 6 άτομα

½ κιλό ρεβίθια (μουσκεμένα για 8 ώρες)
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα ρεβίθια μέσα στο ειδικό πήλινο σκεύος. Ρίχνομε τα κρεμμύδια, το αλάτι, το ελαιόλαδο και νερό έως ότου σκεπαστούν τα ρεβίθια και λίγο παραπάνω.
Κλείνομε το πήλινο σκεύος με το καπάκι του και ψήνομε τη ρεβιθάδα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και έπειτα χαμηλώνομε τη θερμοκρασία στους 80-90 βαθμούς και ψήνομε για άλλες 7 ώρες.
Σερβίρεται ζεστή με λίγο λεμόνι.

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 559
Ημερομηνία εγγραφής: 08/11/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://cooking.bestforumlive.com

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης